Trunchi de copac

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 3 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 380 grame      zahar tos
  • 11 buc      oua
  • 200 ml      lapte
  • 4 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Ingrediente: 11 albusuri batute spuma, 6 galbenusuri batute, 11 linguri de nuca pisata, 1 praf de copt, 200 g zahar. Mod de preparare: se amesteca toate ingredientele, se coc in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt se desprinde de tava si se pune un prosop umed care se ruleaza.

2. Crema: 200 ml lapte, 5 galbenusuri, 4 liguri de faina, 180 g zahar. Acest amestec se fierbe pana se ingroasa. Se lasa la racit si se pune 250 g margarina Unirea pentru creme si se amesteca pana ce aceasta se topeste.

3. Se desface aluatul rulat si se se pune 1/2 din crema facuta si se ruleaza. Cealalta jumatate se amesteca cu 3 linguri de cacao si apoi se unge cu crema rulada. Se da la rece si se taie felii.


Retete similare