postat de gageatu victorita

Tort de casa cu crema de ciocolata


Prajituri de Sarbatoare Torturi mica 45 min

- faina 2 cana
- Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...) 2 ml
- margarina Unirea Original 250 grame
- oua 10 buc
- ulei 4 linguri
- zahar vanilat 2 pliculet

Mod de preparare

1. Pt crema- un pachet margarina UNIREA de 250 grame,7 linguri faina,2 linguri cacao,1,5 cani zahar 2,5 cani de lapte rece,0 esenta rom,se topeste pachteul de margarina UNIREA,se pun cele 7 linguru de faina si se amesteca pana se prajeste puntin,se aduga cele 2 linguri de cacao,se pune laptele si esenta de rom si se amesteca la foc mic pana se ingroasa timp de 10 minute.Se lasa pana se raceste compozitia.

2. Pt sirop-se pun 3 cani de apa cu coaja de la o portocala cu 2 linguri zahar si esentea de rom la foc mic pane se topeste zaharul si se da intr-un clocot. Dupa ce sa racit crema si siropul se insiropeaza blatul impartit in 3 si se umple cu creama,deasupra se poate pune o ploaie de nuca de cocos peste cream de ciocolata.

3.


Produse similare