postat de Moldoveanu Mihaela

Tort cu crema fiarta


Prajituri simple Torturi mica min

- ulei 8 linguri
- oua 8 buc
- margarina Unirea Original 250 grame
- faina 8 linguri
- cacao 100 grame
- zahar pudra 8 linguri
- zahar tos 2 cana

Mod de preparare

1. Ingrediente blat: 8 oua, 8 linguri zahar, 8 linguri faina, 8 linguri ulei. Se separa galbenusurile de albusuri, se freaca galbenusul cu cele 8 linguri de ulei, albusurile se bat spuma cu zaharul si zahar vanilat, se incorporeaza galbenusul in albus, se adauga cele 8 linguri de faina si se baga la culpor intr-o tava cu hartie de copt.

2. Ingrediente crema: 2 cani zahar, 1 cescuta apa, 250 margarina unirea, 100 g cacao. Se topeste zaharul in cescuta de apa, se adauga margarina cu focul mic, se da la o parte dupa foc si se adauga cacao. Cand se raceste se umple tortul.

3.


Produse similare