Salam de biscuiti cu miere

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 200 grame      nuca
  • 3 linguri      cacao
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pun pe foc 4 linguri apa in care se adauga rahatul taiat bucatele. Dupa ce se raceste rahatul, se adauga cacaoa, miere de albine, coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie si rom, precum si miezul de nuca, prajit putin in cuptor si taiat bucatele. Se fierb impreuna pana cand se obtine o pasta moale, in care se incorporeaza margarina. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca putin.

2. Intre timp se rup biscuitii bucati cat mai mici, se pun intr-un castron mare si se toarna peste ei pasta preparata mai sus. Se amesteca bine pentru ca toti biscuitii sa fie impregnati cu sosul de cacao si se toarna pe o folie de celofan, modelandu-se ca un baton de salam.

3. Se infasoara cat mai strans si se pune la rece in frigider pana a doua zi. Se serveste taiat felii.


Retete similare