Acest site utilizeaza Cookie-uri. Continuand navigarea iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora.Vezi detalii.
Sunt de acord
unirea clasic
unirea creme

Rulouri cu frisca

Retete de prajituri delicioase de la margarina Unirea: prajituri de sarbatoare, prajituri de post, prajituri rapide, prajituri simple
Silaghi ionela Postat de: [ cofetar senior ]
  • facebook
  • Google Plus
  • twitter
  • yahoo messenger
  • trimite unui prieten
  • print
Informatii
Categorie: Prajituri de Sarbatoare
Tip: Prajituri cu creme
Timp preparare:
Dificultate: mare
Punctaj iulie 2014: 0 puncte
Punctaj total: 53 puncte
[ voteaza reteta ]
Note vizitatori stea plinastea plinastea plinastea plinastea jumatate 4.7

Ingrediente reteta Rulouri cu frisca

  • Frisca500 ml
  • Margarina Unirea Original200 grame
  • Oua2 buc
  • Praf de copt1 pachet
  • Ulei50 ml
Alte ingrediente: un varf cutit de sare, faina cat cuprinde, 200 ml apa


Mod de preparare Rulouri cu frisca

1.
Rulouri cu frisca Aluatul 1:se framanta din 2 oua 50ml ulei sare un varf de cutit, praf copt 200 ml apa si faina cat cuprinde.Se intinde o foaie din acest aluat.
Alatul 2:se topeste ½ pachet margarina unirea,se lasa putin la racit,apoi se adauga faina cat cuprinde si se framanta bine.Se intinde o foaie si din acest aluat care se aseaza peste prima.
Se taie pe lungime in 3 fasii egale si se suprapun astfel incat sa fie un strat din aluatul 1 si urmatorul din aluatul 2,apoi se ruleaza pe lungime.Se lasa la frigider 30 min..Se scoate si se intinde din nou o singura foaie,peste care se mai adauga inca o foaie din aluatul 2(facuta din cealalta jumatate de pachet margarina unirea si faina cat cuprinde).Se impacheteaza ca si prima data si se mai lasa 30 min la frigider.
2.
Rulouri cu frisca Se intinde o foaie , care se taie in benzi de 30 cm lungime si de 2 cm latime, dupa care se infasoara in spirala pe tuburi speciale de lemn..
Se incinge uleiul intr-o cratita( stratul de ulei sa aiba grosimea ruloului),apoi se prajesc rulourile in acest ulei.Dupa ce s-au rumenit,se scot si se lasa la scurs pentru putin timp,si cand sunt inca fierbinti se prind rulourile cu un prosop de bucatarie si se scoate tubul de lemn .
3.
Rulouri cu frisca Se lasa la racit si se umplu cu frisca.Se lasa sa se inmoaie bine.

Micul secret al retetei Rulouri cu frisca

Tubul trebuie scos cand sunt mai fierbinti, altfel nu se mai pot scoate


Pentru a putea inregistra un comentariu pentru reteta Rulouri cu frisca trebuie sa te inregistrezi.


Click aici pentru inregistrare


Alte retete asemanatoare retetei Rulouri cu frisca:

Categorii retete

Tipuri retete

Avem 2234 retete aprobate

posteaza o reteta


Vrei sa ne spui un secret? Scrie-ne reteta unei prajituri si trucul tau pentru reusita ei
posteaza o reteta

frigider


poza frigider Ai vrea sa pregatesti ceva dulce si bun cu ce ai prin casa, dar iti lipseste inspiratia?
descopera retetele