Rulada de casa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 3 linguri      cacao
  • 1 lingurite      praf de copt
  • 12 linguri      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 6 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 1 lingurita praf de copt, un varf de cutit de sare, 6 linguri faina. Se separa ouale, se bat albusurile spuma cu zaharul si se adauga usor apoi praful de copt, sarea si faina in ploaie. Totul se pune la cuptor in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, la o temperatura mica si o durata de 30 de minute.

2. Crema: 250 margarina Unirea pentru creme, 6 linguri zahar, esenta rom, 6 linguri nuca macinata, 3 linguri cacao. Se amesteca margarina si zaharul pana se topeste si devine o crema moale si pufoasa dupa care se adauga cacaoa si esenta de rom.

3. Trei parti din crema se pun pe blat dupa care se ruleaza, iar sfertul ramas se amesteca cu nucile macinate si se pun peste rulada. Se pune in frigider pentru cateva ore pentru a putea fi servita.


Retete similare