postat de gheorghe nela-loredana

prajitura rafaelo


Prajituri de Sarbatoare Prajituri cu creme mica 60 min

- faina 5 linguri
- Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...) 5 ml
- lapte 150 ml
- margarina Unirea Original 250 grame
- oua 7 buc
- praf de copt 1 pachet
- zahar tos 250 grame

Mod de preparare

1. 7 galbenusuri se freaca bine cu 7 linguri zahar 1 ceasca de lapte dulce 4 linguri faina 2 vanilii .Toate aceste ingredinte se fac pe foc pana devin o crema.Se lasa la racit.

2. Intr-un castron se pune un pachet de margarina unirea original si 50 gr.nuca de cocos.se amesteca foarte bine dupa care se pune crema obtinuta pe foc.se omogenizeaza cu mixerul la viteza mica.

3. dupa coacerea si racirea blatului se taie pe jumatate si se umple cu jumatate din crema obtinuta iar cealalta jumatate se pune deasupra dupa care se pune nuca de cocos.ESTE UN DELICIU.POFTA BUNA!


Produse similare