postat de ghergut ana maria

prajitura mirinda


Prajituri de Sarbatoare Prajituri cu creme mica 80 min

- faina 300 grame
- cacao 20 grame
- margarina Unirea pentru creme 200 grame
- oua 6
- praf de copt 1 pachet
- ulei 50 ml
- zahar vanilat 10 grame

Mod de preparare

1. ouale se separa albusurile se bat cu 200g zahar galbenusurile se amesteca cu uleiul se amesteca cele 2 compoziti se amesteca faina cacaua si praful de copt si se adauga peste compozitie se unge tava cu ulei se pune compozitia si se da la cuptor

2. se freaca margarina cu restul de zahar si zaharul vanilat dupa care se adauga branza de vaci se pune peste blatul racit

3. se pune sucul la fiert se amesteca budinca cu un pic de suc si se adauga peste sucul care fierbe se mai lasa un minunt se lasa la racit si se pune peste crema se orneaza cu nuca de cocos


Produse similare