Prajitura fara faina

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 500 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Blatul 1: 5 albusuri, 250 g zahar, 250 g nuca macinata. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul si nuca macinata. Se da totul la cuptor si se coace. Blatul 2: 5 albusuri, 250 g zahar, 250 g nuca macinata. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul si nuca macinata. Se da totul la cuptor si se coace.

2. Crema: 30 g cacao, 10 galbenusuri, 500 g zahar, 2 pachete margarina Unirea pentru Creme. Se fierb toate pe baia de aburi pana se ingroasa putin. Se ia de pe foc si o parte din crema se aseaza peste primul blat. Se pune al doilea blat si apoi cealalta jumatate de crema.

3. Pentru ornare se pun deasupra bucati de nuca pe fiecare bucata.


Retete similare