Prajitura fantezie

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 500 ml      Frisca
  • 2 linguri      cacao
  • 550 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 8 linguri      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blatul: 5 Oua se separa si se bat albusurile spuma. Peste albusuri se adauga galbenusurile frecate cu 200g zahar, dupa care se adauga treptat 8 linguri de faina, 2 linguri de cacao si 3 linguri de apa. Se rastoarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt

2. Crema: 150 de grame de margarina impreuna cu un ou si 350 grame de zahar se pun intr-un vas la bain-marin pana se ingroasa. La sfarsit se adauga 3 linguri de ness si se lasa la racit, dupa care se adauga 250 ml frisca batura.

3. Decor: Peste blatul cu crema de ness, se adauga un strat de frisca si se rade ciocolata neagra


Retete similare