postat de Chiriac Raluca Marina

Prajitura fantezie


Prajituri de Sarbatoare Prajituri cu creme mica 45 min

- Frisca 500 ml
- cacao 2 linguri
- zahar tos 550 grame
- oua 6 buc
- faina 8 linguri
- margarina Unirea Original 150 grame

Mod de preparare

1. Blatul: 5 Oua se separa si se bat albusurile spuma. Peste albusuri se adauga galbenusurile frecate cu 200g zahar, dupa care se adauga treptat 8 linguri de faina, 2 linguri de cacao si 3 linguri de apa. Se rastoarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt

2. Crema: 150 de grame de margarina impreuna cu un ou si 350 grame de zahar se pun intr-un vas la bain-marin pana se ingroasa. La sfarsit se adauga 3 linguri de ness si se lasa la racit, dupa care se adauga 250 ml frisca batura.

3. Decor: Peste blatul cu crema de ness, se adauga un strat de frisca si se rade ciocolata neagra


Produse similare