Prajitura cu lapte praf

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate mica
Timp min

Ingrediente

  • 3 linguri      cacao
  • 400 grame      zahar tos
  • 500 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Foi: din toate ingredientele se prepara un aluat si se framanta pana se desprinde usor de pe maini. De preferinta margarina si smantana sa fie la temperatura camerei. Aluatul se imparte in patru parti egale, se intind foile si se coc pe dosul tavii.

2. Crema: se fierbe apa cu zaharul si cacaoa pana se face un sirop, apoi se ia de pe foc si se pune margarina si se amesteca pana se topeste. Apoi se adauga laptele praf cernut si se pun si mirodeniile. Crema obtinuta se pune peste foi.

3. De preferinta se portioneaza dupa 24 ore. Optional se poate face si o glazura deasupra.


Retete similare