postat de Sima Liliana

Prajitura cu 2 creme


Prajituri de Post Prajituri cu creme mica 70 min

- margarina Unirea Original 250 grame

Mod de preparare

1. Se amesteca faina cu apa, se adauga treptat sucul de rosii, uleiul, zaharul si amoniacul stins cu otet, dupa care se framanta compozitia pana se obtine un aluat elastic. Aluatul se imparte in 4 parti, iar din fiecare parte se intinde cate o foaie care se va coace pe dosul tavii (8-10 min).

2. Crema 1: Se adauga in apa faina si zaharul, dupa care compozitia se pune la fiert la foc mic pana se ingroasa. Se lasa la racit, dupa care se adauga margarina frecata cu zaharul pudra si vanilat.

3. Crema 2: Se amesteca gemul cu cacao. Asamblare:Se aseaza o foaie pe o planseta si se pune jumatate din crema cu gem, dupa care se pune cea de a doua foaie si crema de vanilie, apoi a treia foaie si crema de gem ramas si, in final, si ultima foaie.


Produse similare