Prajitura cu 2 creme

Categorie Prajituri de Post
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate mica
Timp 70 min

Ingrediente

  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca faina cu apa, se adauga treptat sucul de rosii, uleiul, zaharul si amoniacul stins cu otet, dupa care se framanta compozitia pana se obtine un aluat elastic. Aluatul se imparte in 4 parti, iar din fiecare parte se intinde cate o foaie care se va coace pe dosul tavii (8-10 min).

2. Crema 1: Se adauga in apa faina si zaharul, dupa care compozitia se pune la fiert la foc mic pana se ingroasa. Se lasa la racit, dupa care se adauga margarina frecata cu zaharul pudra si vanilat.

3. Crema 2: Se amesteca gemul cu cacao. Asamblare:Se aseaza o foaie pe o planseta si se pune jumatate din crema cu gem, dupa care se pune cea de a doua foaie si crema de vanilie, apoi a treia foaie si crema de gem ramas si, in final, si ultima foaie.


Retete similare