Non plus ultra

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 400 grame      zahar pudra
  • 150 grame      gem
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 100 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 400 grame      faina
  • 400 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Din faina, zahar tos, zaharul vanilat, galbenusul de la 4 oua, un pic de sare si margarina facem un aluat, pe care il punem in frigider pentru 1/2 ore. Intindem aluatul, si cu ajutorul unei decupatoare rotunda, de marime mica, decupam cercuri, pe care le punem in tava unsa cu margarina Unirea.

2. Din albusuri cu ajutorul mixerului facem spuma, adaugand incet 400g de zahar praf. Spuma astfel pregatita cu ajutorul unei pos il punem cu grija peste cercurile din tava. Le punem la copt la foc mic.

3. Dupa ce s-au copt, si s-au racit, cu gem acrisor lipim cate doua, cu spuma pe dinafara. Pofta buna!


Retete similare