postat de Stroe Alina

NEGRESA CU BEZEA


Prajituri rapide Prajituri cu creme mica 40 min

- faina 300 grame
- cacao 30 grame
- lapte 250 ml
- margarina Unirea Original 250 grame
- oua 7 buc
- praf de copt 1 pachet
- zahar pudra 300 grame
- zahar tos 400 grame
- zahar vanilat 1 pliculet

Mod de preparare

1. Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu zaharul tos,laptele rece , cocaoa, zaharul vaniliat , faina cu praful de copt cernute,si MARGARINA UNIREA ORIGINAL,,care a fost tinuta la temperatura camerei. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra, formandu-se bezeaua se da la frigider.

2. Compozitia de negresa se toarna intr-o tava tapetata cu margarina unirea si faina ,se da la cuptor 30 min. la 150 grade, se scoate si se toarna bezeaua,apoi se mai baga in cuptor pana ce bezeaua prinde o culoare galbuie.

3. Se scoate din cuptor si se taie imediat. Se serveste rece. POFTA BUNA!


Produse similare