Negresa cu bezea

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate mica
Timp 40 min

Ingrediente

  • 300 grame      zahar pudra
  • 30 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 400 grame      zahar tos
  • 7 buc      oua
  • 250 ml      lapte
  • 300 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu zaharul tos, laptele rece, cocaoa, zaharul vaniliat, faina cu praful de copt cernute si margarina Unirea Original, care a fost tinuta la temperatura camerei. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra, formandu-se bezeaua se da la frigider.

2. Compozitia de negresa se toarna intr-o tava tapetata cu margarina unirea si faina, se da la cuptor 30 min. la 150 grade, se scoate si se toarna bezeaua,apoi se mai baga in cuptor pana ce bezeaua prinde o culoare galbuie.

3. Se scoate din cuptor si se taie imediat. Se serveste rece. Pofta buna!


Retete similare