Kec negru

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Checuri
Dificultate mica
Timp min

Ingrediente

  • 75 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 2 cana      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pun zaharul, cacaua si laptele la fiert, iar cand da in clocot se adauga margarina si se fierbe la foc mic. Din aceasta compozitie se iau 10 linguri pentru glazura, iar vasul se da la rece.

2. Cand vasul s-a racit se adauga ouale batute separat, faina, mirodenii, iar la sfarsit se adauga praful de copt. Toata compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor o ora, la foc potrivit.

3. Dupa ce s-a scos din cuptor se pune pe planseta, se glazureaza si se pudreaza cu nuca de cocos.


Retete similare