postat de Tantu Mihaela

Faguri


Prajituri simple Fursecuri, cornulete mica min

- margarina Unirea Original 250 grame

Mod de preparare

1. Se bat ouale cu praful de sare (atentie! Nu trebuiesc separate), se adauga apoi uleiul treptat, zaharul faina si bicarbonatul stins. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Compozitia trebuie sa fie ca cea de clatite (un pic mai groasa), la aceasta compozitie ies aprox 100 de “palariute”

2. Crema: 4 linguri zahar un pachet margarina Unirea 2 linguri faina o cana lapte o lingura cacao esenta rom Se pune zaharul cu faina pe foc si se amesteca bine.se adauga cacao apoi se toarna treptat laptele amestecand bine pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce se topeste zaharul se da de pe foc si se adauga margarina treptat, se amesteca pana la omogenizare apoi se lasa la racit.

3. Dupa ce se raceste crema si asambleaza “palariutele”


Produse similare