Fagure

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate mica
Timp 60 min

Ingrediente

  • 500 grame      rahat
  • 260 ml      ulei
  • 24 grame      zahar vanilat
  • 360 grame      zahar tos
  • 6      oua
  • 360 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Mixam ouale cu zaharul si praful de sare, pana obtinem o compozitie spumoasa, albicioasa; adaugam treptat uleiul, apoi faina amestecata cu amoniacul. Compozitia trebuie sa fie ca o smantana groasa,cat mai consistenta. Se pune cu lingurita, in forma incinsa si unsa bine. Obtinem bucati mici rotunde.

2. Umplutura o facem in acest mod: dam la masina rahatul, margarina Unirea pentru creme, lamaia si apoi punem vanilia (esenta sau la plic); omogenizam bine si apoi lipim cate 2 bucati

3. E de preferat, pentru aspect sa folosim rahat de culoare galbena .


Retete similare