Cremes fals

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 4 pliculet      zahar vanilat
  • 300 grame      zahar tos
  • 8 buc      oua
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 10 linguri      faina
  • 1000 ml      lapte

Mod de preparare

1. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga margarina topita si racita, faina, budinca, laptele si zaharul vanilat. Dupa ce se amesteca bine se adauga cele 8 albusuri batute spuma tare.

2. Compozitia se toarna in tava de aragaz unsa bine cu margarina Unirea, fara sa fie tapetata cu faina. Se da la cuptor 10-15 min la foc tare, apoi se micsoreaza la minim, se lasa cca 1 ora si 15 min la copt.

3. Este coapta cand se rumeneste deasupra, iar cand s-a racit se pudreaza cu zahar. Nu se scoate din tava!


Retete similare