postat de Matei Otilia

Cremes fals


Prajituri simple Alte prajituri mica min

- zahar vanilat 4 pliculet
- zahar tos 300 grame
- oua 8 buc
- margarina Unirea Original 250 grame
- faina 10 linguri
- lapte 1000 ml

Mod de preparare

1. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, se adauga margarina topita si racita, faina, budinca, laptele si zaharul vanilat. Dupa ce se amesteca bine se adauga cele 8 albusuri batute spuma tare.

2. Compozitia se toarna in tava de aragaz unsa bine cu margarina Unirea, fara sa fie tapetata cu faina. Se da la cuptor 10-15 min la foc tare, apoi se micsoreaza la minim, se lasa cca 1 ora si 15 min la copt.

3. Este coapta cand se rumeneste deasupra, iar cand s-a racit se pudreaza cu zahar. Nu se scoate din tava!


Produse similare