Acest site utilizeaza Cookie-uri. Continuand navigarea iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora.Vezi detalii.
Sunt de acord
unirea clasic
unirea creme

Cocosana

Retete de prajituri delicioase de la margarina Unirea: prajituri de sarbatoare, prajituri de post, prajituri rapide, prajituri simple
Clepce Lucia Postat de: [ cofetar senior ]
  • facebook
  • Google Plus
  • twitter
  • yahoo messenger
  • trimite unui prieten
  • print
Informatii
Categorie: Prajituri de Sarbatoare
Tip: Prajituri cu creme
Timp preparare:
Dificultate: medie

Ingrediente reteta Cocosana

  • Faina150 grame
  • Lapte500 ml
  • Margarina Unirea pentru creme250 grame
  • Oua8
  • Ulei10 ml
  • Zahar tos450 grame
Alte ingrediente: nuca de cocos 200 grame, esenta de vanilie, frisca 200 ml (optional)


Mod de preparare Cocosana

1.
Cocosana Se bat albusurile cu 200g de zahar, 150g faina si nuca de cocos. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie si se coace blatul 30 de minute la foc mic
2.
Cocosana Se fierbe laptele cu galbenusurile, zaharul si faina, se lasa la racit si apoi se incorporeaza in margarina Unirea frecata spuma. Se adauga esenta de vanilie si zaharul vanilat.
3.
Cocosana Se pune crema peste blat si se presara nuca de cocos sau se decoreaza cu frisca batuta. Se da la racit 2-3 ore apoi se taie felii.

Micul secret al retetei Cocosana

Nuca de cocos se poate inlocui cu nuca macinata, pentru cine o prefera. Compozitia de lapte cu faina se incorporeaza in margarina doar dupa racire completa, lingura cu lingura, altfel se taie crema


Pentru a putea inregistra un comentariu pentru reteta Cocosana trebuie sa te inregistrezi.


Click aici pentru inregistrare


Alte retete asemanatoare retetei Cocosana:

Categorii retete

Tipuri retete

Avem 2234 retete aprobate

posteaza o reteta


Vrei sa ne spui un secret? Scrie-ne reteta unei prajituri si trucul tau pentru reusita ei
posteaza o reteta

frigider


poza frigider Ai vrea sa pregatesti ceva dulce si bun cu ce ai prin casa, dar iti lipseste inspiratia?
descopera retetele