Cocosana

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate mica
Timp min

Ingrediente

  • 10 ml      ulei
  • 250 grame      zahar tos
  • 8 buc      oua
  • 100 ml      lapte
  • 150 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Bateti albusurile cu 200g de zahar, 80g faina si nuca de cocos. Ungeti o tava cu ulei si tapetati cu hartie si coaceti blatul 30 de minute la foc mic.

2. Fierbeti laptele cu galbenusurile, zaharul si faina(70g), lasati la racit si apoi il incorporati in margarina Unirea frecata spuma, mixand in continuare pana cand crema devine aerata. Adaugati esenta de vanilie si zaharul vanilat.

3. Puneti crema peste blat si presarati nuca de cocos sau decorati cu frisca batuta. Dati la racit 2-3 ore apoi taiati felii.


Retete similare