Acest site utilizeaza Cookie-uri. Continuand navigarea iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora.Vezi detalii.
Sunt de acord
unirea clasic
unirea creme

Cocosana

Retete de prajituri delicioase de la margarina Unirea: prajituri de sarbatoare, prajituri de post, prajituri rapide, prajituri simple
Experta Unirea Postat de:
  • facebook
  • Google Plus
  • twitter
  • yahoo messenger
  • trimite unui prieten
  • print
Informatii
Categorie: Prajituri de Sarbatoare
Tip: Prajituri cu creme
Timp preparare:
Dificultate: medie

Ingrediente reteta Cocosana

  • Faina150 grame
  • Lapte100 ml
  • Margarina Unirea pentru creme250 grame
  • Oua8 buc
  • Ulei10 ml
  • Zahar tos250 grame
Alte ingrediente: nuca de cocos 200g, esenta de vanilie, frisca 400ml (optional)


Mod de preparare Cocosana

1.
Cocosana Bateti albusurile cu 200g de zahar, 80g faina si nuca de cocos. Ungeti o tava cu ulei si tapetati cu hartie si coaceti blatul 30 de minute la foc mic.
2.
Fierbeti laptele cu galbenusurile, zaharul si faina(70g),lasati la racit si apoi il incorporati in margarina Unirea frecata spuma, mixand in continuare pana cand crema devine aerata. Adaugati esenta de vanilie si zaharul vanilat.
3.
Puneti crema peste blat si presarati nuca de cocos sau decorati cu frisca batuta. Dati la racit 2-3 ore apoi taiati felii.

Micul secret al retetei Cocosana

Nuca de cocos se poate inlocui cu nuca macinata, pentru cine o prefera. Compozitia de lapte cu faina se incorporeaza in margarina doar dupa racire completa, lingura cu lingura, altfel se taie crema.


Pentru a putea inregistra un comentariu pentru reteta Cocosana trebuie sa te inregistrezi.


Click aici pentru inregistrare


Alte retete asemanatoare retetei Cocosana:

Categorii retete

Tipuri retete

Avem 2234 retete aprobate

posteaza o reteta


Vrei sa ne spui un secret? Scrie-ne reteta unei prajituri si trucul tau pentru reusita ei
posteaza o reteta

frigider


poza frigider Ai vrea sa pregatesti ceva dulce si bun cu ce ai prin casa, dar iti lipseste inspiratia?
descopera retetele