Chec cu nuca

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Checuri
Dificultate
Timp 15 min

Ingrediente

  • 10 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 100 grame      nuca
  • 5 grame      cacao
  • 8 grame      zahar vanilat
  • 250 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 200 grame      faina
  • 50 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pun intr-un ibiric 5 linguri de apa cu zaharul tos si zaharul vanilat si se lasa pe foc sa dea in clocot. Intre timp se separa ouale, se bat albusurile bine spuma dupa care se toarna apa cu zaharul clocotit si se bate in continuare pana sa omogenizeaza.

2. Dupa aceea se toarna galbenusurile. Se topeste margarina si se toara peste compozitie. Se adauga si esenta de rom, dupa care faina in ploaie.

3. La final se adauga nuca taiata marunt si se pastreaza putina compozitie pentrua a adauga cacao. Pofta buna!


Retete similare